web analytics
Gå till innehåll

Den perfekta julklappen

God morgon. Sitter här i det lugna och bara tar det lugnt. Har kört igång diskmaskinen och kaffet står färdigt. Det är dags att ta en paus känner jag så jag satte mig här. Jag försöker komma på bra julklappar som man kan köpa till nära och kära. Det är svårt det där med julklappar ibland. Vissa har allt och andra har inget. Det finns sällan något där emellan. Man vill hitta den perfekta julklappen men det är inte alltid så enkelt. Men så satt jag här och funderade och jag tror att jag har kommit på den perfekta julklappen som passar alla. Både man och kvinna och i oavsett ålder. Vad sägs om en fotobok?

Visst låter fotoboken som den perfekta julklappen? Ja även som födelsedagspresent. Jag vet med mig själv. Jag älskar att fotografera och jag älskar bilder. Att ha en fotobok som man kan bläddra i en kväll när man sitter här hemma och har inget att göra så kan det vara roligt och mysigt att bli nostalgisk en stund.

Jag har en stor fotobok som jag ibland tar fram och bläddrar i. Jag skulle gärna vilja ha fler av den varan. Det är kära minnen som man har sparat och det är roligt och mysigt och ta fram ibland.

Fotobok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: