web analytics
Gå till innehåll

Den sämsta ursäkten?

Jag brukar ta barnen lediga tre veckor efter midsommar och sedan har jag dom hemma då och då efter det. Ibland så går vi till havet om det är fint väder eller så bara myser vi hemma. Hur som helst så har jag haft barnen lediga hela denna veckan förutom i måndags. I tisdags så ville de vara hemma och i onsdags tog jag dom lediga för lite myspys hemma. I går så var de trötta efter underhållningen i onsdags så jag tog dom lediga och gick till stranden med dom.

Det var jättefint väder och de hade roligt med sina fiskhåvar. I morse ringde jag dagis igen o tog dom lediga för en planerad strand va inbokad. Nu i efterhand så lät det nog som världens sämsta ursäkt för att ha barnen hemma men jag visste ju inte om vädret då.

Jag sa till dagisfröken att jag behåller barnen hemma för vi har tänkt gå till stranden. Ja det ser ut som att det skulle klarna upp säger hon och jag tänkte, Vadå klarnar upp? Ja jag tänkte inte mer på det utan jag lade på luren efter vårt samtal och gick sedan upp och tittade ut genom fönstret. Då har det regnat och ingen sol är i sikte. Dagisfröken tyckte nog att jag var knäpp som skulle ta barnen till en badstrand i detta vädret, men jag har inte hört att det har regnat.

Ja ja...detta är jag i ett nötskal. Det slår aldrig fel. Idag är det dessutom Hampus sista dag å dagis och det missar han nu. Han börjar ju i 6 års gruppen på den stora skolan till hösten och på måndag är det fritids för hans del med andra ord. Ja jag fick lite ångerkänslor där, men vi kunde komma förbi sen sa dagisfröken och hämta Hampus saker så kan de säga hejdå¨.

Hampus ser fram emot dagis så det är inte det. Det är mest jag som tänker på att det är hans sista dag. Hampus lär ju komma fler gånger till sin avdelning på dagis för Pontus flyttar in där nu till hösten.

Benjamin ville vara ledig från fritids idag. Det sa han i går i alla fall. I morse kom han och frågade om jag hade ringt fritids men det hade jag inte gjort än. Tur att jag inte hade gjort det för han ångrade sig. Nu ville han dit.

Vi får väl se om det blir någon strand idag. Annars blir det att vara hemma och mysa lite.

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: