web analytics
Gå till innehåll

Den som betyder något

 Blir omtalad 😀

En ny dag med nya möjligheter 🙂

Igår var jag  coh fem av barnen och hälsade på pappa. Han sa att hans yngre barn hade ringt och han var så glad att Diana o Peter hade ringt. Diana o Peter är mina två yngre syskon.

Jag började o storstädade av köket med i går. Rensade ut ur skåpen o slängde en del. Vad ska man med allt till? Det man inte använder står ju bara i vägen iaf. Nu är det snart borta iaf o skönt är det.

Idag har jag planerat att fortsätta och jag ska tvätta med hela dagen tänkte jag. Har börjat så smått. Ska dock försöka ta mig ut o gå min halvtimme.

Roligare än så här blir inte inlägget. Ska fortsätta att göra det jag måste göra, men jag återkommer säkert lite senare. Ha en fin dag.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

3 reaktioner på ”Den som betyder något

 1. Anna

  Min dag har inte heller varit så rolig idag men nu ska jag åka till mamma så hon får prova kläder vi köpt till henne, hon blir så glad över allt.
  Min mamma är har blivit dement och det är jobbigt ibland men är de roliga dagar me henne.
  Kramis Anna

  Svara
 2. Smulan

  Anna: Kan förstå att det är jobbigt ibland, men man får ta vara på de stunder man får. Jag hoppas ni fick en mysig stund tillsamman ♥
  Kram

  Sophie: Tack för ditt besök. Du är välkommen fler ggr 🙂 Tack för din kommentar med. Det är alltid roligt att få ett avtryck.
  Ha en fin eftermiddag o kväll.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: