web analytics
Gå till innehåll

Den som får lämna huset är…..

Vi har varit i Skåne i helgen. Därför har det varit lugnt här på bloggen. Nu är jag tillbaka i Borgholm och nu är det som vanligt igen. Vi har haft mysiga dagar faktiskt. Solen har varit framme och tur var väl det. VI var på veteran marknad i lördags och jag hittade en sådan fin cykel till min dotter Beatrice. En 24" cykel som nästan var helt ny och den fick jag för 300 kr.

Sen åt vi hamburgare och korv där och det var det dyraste jag varit med om. De tog bra betalt för maten men ändå ville de ha 40 kr extra. De tog betalt och när jag insåg att det var för mycket betalt så fick vi knappt pengarna tillbaka. Det blir ingen mer mat på det stället mer.

Resan hem gick bra men det är drygt att åka så långt. När vi kom hem så hämtade vi tvillingarna hos svärmor för de har varit där i helgen. Allt hade gått bra där. De blev bortskämda så de har haft det bra 😉

I kväll är det Big Brother och Peter, Katerina och Gurkan är nominerade. Jag hoppas att Peter åker ut men risken är väl att Katerina åker. Hon har varit nominerad 7 ggr tidigare och klarat sig. Hon bär snart världsrekordet för att vara nominerad så många ggr i rad men ändå klarat sig. Nej ut med Peter. Han har gjort sitt i huset. Han vill ju ha vissa aktiviteter ändå och de lär han ju inte få i huset iaf så han kan lika bra gå!

Ni får ha en fin kväll alla vänner. Sköt om er!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Den som får lämna huset är…..

  1. Anonymous

    Varför ska dubbellmoralens mästare katarina vara kvar?? som ska lämna huset så fort det blir jobbigt?? Varför ska gurkan vara kvar?? som nu bara snackar skit om alla men inte vågar ta det med någon??

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: