web analytics
Gå till innehåll

Den talande hunden

Gud vad jag är trött. Halva eftermiddagen har jag känt mig som en zombie och jag har bara längtat till kvällen ska komma så man kan gå och lägga sig. Det har inte hänt så mycket annars utan det har rullat på. Jag har dock varit på samtal och det var rätt så skönt faktiskt att få prata av sig. Det kan behövas ibland.

Jag skrattade dock när jag såg den talande hunden på aftonbladet...hahaha...så söt den var. Det fanns två olika klipp med två olika hundar. Den ena var roligare än den andra men båda var helt klart sevärd. Jag tyckte den andra var bättre. Vilken tyckte du?

Nummer ett och nummer två

Ha en fin kväll och sköt om er.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: