web analytics

Denna dagen har nått sitt slut för migSjubarnsmamman

Av barn får man veta sanningen sägs det och nu har jag fått veta att jag förmodligen tvättar för mycket 😉 Min 4-årige son och jag pratade idag. Han ville ju ha en ko häromdagen och han undrade ju om vi kunde sälja ett barn. Han ångrade sig dock sen. Jag frågade honom om vi skulle sälja mamma då, men då sa han: Nej, då kan du ju inte tvätta. Jag frågade honom om vi skulle sälja pappa. Men det kunde vi inte göra för då kunde han inte jobba. 


Hahahaha….barn är för goa!  Jag tvättar och pappa jobbar.

Idag har jag varit i skåne och träffat min äldste son. Det var roligt att se honom igen. Han blir större och större för var gång tycker jag. Jag är något trött nu efter bilresorna fram och tillbaka så det blir inget långt inlägg idag.

Jag hoppas att ni har haft en fin dag iaf. Vädret har varit lite omväxlande här. Lite sol, lite blåst och lite regn. Ha en fin kväll alla glada så hörs vi i morgon.

Intressant?

One Reply to “Denna dagen har nått sitt slut för mig”

  1. Visst är barn underbara… 🙂 Roligt för både dig och pojken att ni fick träffas, inte roligt när barnen flyttar o allra helst inte när det är en bit bort, kommer ihåg när Mikaela flyttade till stockholm… 🙁 men hon var tillbaka i östersund ett år senare.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

%d bloggare gillar detta: