Gå till innehåll

Denna dagen

Ja då var det kväll igen. Har varit själv sen 13:30. Fredrik åkte till sitt nya jobb och träffade en återförsäljare. Sen skulle han till brandstationen. Man är lagom trött nu. Flickorna har kommit hem från magdansen och de små är lagda.

Roligt för Fredrik för han fick ett nytt fint jobb. Han är butikschef på ett större företag än det han jobbade i tidigare. Cykelaffären här i Borgholm ligger vilande till påsk nästa år. Så länge kan inte Fredrik gå hemma. Han är van att hålla i gång.

Däremot så har vi faktiskt kommit överens om att jag ska vara hemma. Jag hade ju ett städjobb med men det företaget har kursat så jag har bara jobb fram till slutet av November. Efter det så ska jag gå hemma. Skönt för barnen att ha en vuxen hemma när de kommer hem. Samtidigt som jag kan vara med i skolan med barnen.

Det har många fördelar med att vara hemma. Maten står på bordet när familjen kommer hem. Jag har mer tid att hälsa på min pappa samt att vara med barnen på ett helt annat sätt med.

Sen ska jag ansöka till skrivarkursen till våren o har jag tur så kommer jag in på den. Jag tror inte jag har den turen för det är bara fem i gruppen men man måste ju försöka. Kursen är på distans och går via datorn. Har pratat med tjejen som har hand om det o hon sa att ca 30 timmar i veckan får man lägga ner på det.

Hur som helst. Vem som ska ta hand om cykelaffären nästa år vet vi inte. För det blir inte vi iaf. Nu har jag tur som kan lite med reparation på cyklar så när barnen är lite väl hårdhänta med sina egna så kan jag ta hand om det själv 😉

Nu ska jag fixa lite kaffe o vänta in Fredrik. Har jag tur så ser jag honom innan jag lägger mig i kväll.

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Denna dagen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: