Gå till innehåll

Denna förbannade ångest

Då var det kväll. Skönt för då dröjer det inte länge förrän man kan gå och lägga sig. Visst låter det positivt?! Jag var så trött innan så jag tänkte jag skulle vila en stund. Jag la mig men kände mig orolig i kroppen. Helt plötsligt så kändes det som att jag drunknade. Fick ingen luft och for upp ur sängen. Panikångestattack bara så där. Jag la mig ner igen men fick samma känsla igen. Jag svalde och hostade om vartannat. Det var inget skönt kan jag säga. Jag somnade till sist. Man blir så trött av dessa panikattacker.

Varför jag fick en idag vet jag inte. det är jobbigt när man får dom för man lir så trött. Nu på hösten så brukar jag dala ner lite i sinnesstämningen med. Det är mörkt och grått. Jag behöver ljuse och värme. När första snöflingorna faller så vill jag bara gå i ide. Medan barnen jublar så gråter jag inombords. Jag hatar vintern. Visst kan den vara fin och mysig men jag dalar alltid ner och känner mig deprimerad. Ja jag känner mig inte deprimerad. jag blir det.

Pratade med stora dottern och hon hade också haft en panikattack idag. Hon är på skolläger så det kändes  ju inte så bra. Men hon visste varför hon fick sin. Det var förmodligen på grund av allt folk. Hon mådde bättre i alla fall nu. Saknar henne dock, men jag hoppas hon får det roligt med kamraterna.

Beatrice var hemma från skolan idag. Hon hade ont i huvudet. Hampus kom nu ikväll och sa att han hade ont i magen. Det är väl något skit som går. Pontus är på fotbollsträning. Fredrik är och tittar på. Roligt för Pontus. Själv har jag tvättat halva dagen. Det blev några maskiner så det blev en del kläder tvättade. Vikningen tar jag i morgon.

Nu ska jag dricka lite kaffe och försöka piggna till. Önskar er en fin kväll.

Kärlek

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: