Gå till innehåll

Denna väntan

Jag vaknade till två gånger förra natten och hade svårt för att andras. Det var väldigt obehagligt. Det var på gång en tredje gång men då hade jag precis hunnit slumra in så det hann jag att reagera på så att säga. Det är fruktansvärt obehagligt att vakna upp så. Man blir ju rädd sen för att lägga huvudet på kudden och sen somna in.

Dagen igår var rätt så bra. Jag har ofta fått näsblod nu de sista dagarna. Det bara kommer och när jag snyter mig så är det bara blod från den ena näsborren. Mindre roligt och fräscht. I natt vaknade jag av att det rann från näsan och det var bara blod som kom.

Jag har ringt vårdcentralen och väntar in deras telefonsamtal.

Beatrice är hemma och är sjuk. Den stackaren har ont i sin mage. Pontus är oxå hemma men han ville var hemma så han är ledig. Skönt och ha de hemma ibland när tillfället ges.

Mitt socker ligger fortfarande högt. Det stiger på morgonen nu innan frukost men det är lite lägre efter måltid men det är ändå för högt. I morse innan frukost låg det på 11,2. Det ska bli intressant o se vad värdet blir efter frukosten om en timme ca.

Nu ska jag dricka kaffe och sedan börjar dagen med tvätt och städ.

Instagram
Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: