web analytics
Gå till innehåll

Depression och ångest

Jag har varit så trött idag, men jag tog en promenad med Sally till Fredrik och tog en kopp kaffe ändå. Vädret har varit så underbart idag. Sol och fågelkvitter. Härligt. Våren är på väg. Dock så är det fortfarande lite kallt på kvällarna, men värmen kommer nog dit med en dag.

Fast det har varit fint väder idag så har det varit en jobbig dag. Den har varit otroligt lång. Jag går med ångest mestadels under dagen och det är otroligt jobbigt ibland. Jag känner att depressionen ligger nära till hands och jag försöker verkligen hålla den borta, men det är svårt.

Med känslor som att man är värdelös har rotat sig och jag försöker övertala mig själv att jag faktiskt är lika mycket värd som alla andra. Jag gör så gott jag kan och har gjort det hela tiden. Jag försöker finnas där för så många andra och det enda jag kräver tillbaka är lite respekt.

 

1 reaktion på ”Depression och ångest

  1. Pingback: Att vara jag för en dag – panikångest i vardagen | | Sjubarnsmamman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: