web analytics
Gå till innehåll

Det är bara början

Sommarlovet har börjat för barnen. Det är inte bara dom som tycker det är skönt. Även jag. Det finns inte lika många måsten under sommaren. Vi kan ta lite dagarna som dom kommer. Vi har inga planer mer än att försöka vara ute så mycket som möjligt. Sola och bada men framförallt grilla. En sommar grillade vi inte en enda gång. De dagar det var grillväder jobbade Fredrik. I år hoppas jag på att kunna ta igen det lite.

Idag var jag återigen på terapin. Haft uppehåll i tre veckor. Nu är det fyra veckor till sedan har min terapeut en välförtjänt semester.

Idag var det inte så lätt att heta Elisabeth Andersson under sessionen. Inget speciellt som hände eller så utan jag var trött redan innan jag kom dit. Kände mig lite off. Var lite låg. Känner att jag är det fortfarande. Min dotter hämtade upp mig på sjukhuset och sedan däckade jag hemma hos henne. Jag är så trött i hjärnan. Inte så konstigt kanske?! Med tanke på att min hjärna jobbar oavbrutet. Kan inte den ta lite semester? Tänk så skönt det hade varit. Tänk så underbart det hade känts om jag för en gång skull kunde känna att livet lekte. Att jag gick i medvind. Många gånger idag känns det som att jag springer i motvind.

Inom mig är det krig ibland. En dragkamp som aldrig tar slut. Men idag förstår jag nog mer vad dragkampen består av. Det underlättar dock. Jag försöker se mina framsteg och glädja mig över det jag har, det jag kan och det jag vågar göra. Jag försöker.

En session är på 90 minuter, men arbetet för mig tar inte slut där. Det är bara början på veckans jobb egentligen för sessionen väcker många tankar reflektioner och funderingar. Dom tar jag med mig till nästa gång. Ja oftast i alla fall. Ibland blir det mer och Ibland mindre. Samtidigt som det kan vara jobbat prata om vissa saker så känns det ändå skönt att få höra en utomstående syn på saker och ting. Jag får andra eventuella förklaringar vilket gör att jag kan se det i ett annat ljus.

Ja...Det var min dag och de tankar som dagen har skördat. Jag hoppas ni alla har en fin kväll. Kram på er!

Publicerat den Kategorier PTSD

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Det är bara början

  1. Maria

    Jag önskar det var lite lugnt i mitt huvud också. Det är aldrig tyst och lugnt där. Det tar så mycket energi men trots det har jag aldrig nåt att prata om i terapin. Så störande! 😊

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.