Det är de goda människorna som drabbas

Sitter här och dricker mitt kaffe. Kunde ha smakat bättre men det är så här i förkylningstider. Är man förkyld så smakar inte ens kaffet gott men ändå så måste man ha det.

Igår var jag inne i Kalmar hela dagen. Var med min dotter och hennes kille Blev bjuden på lunch hemma hos hans föräldrar. Det var både gott och trevligt.

Det är kallt ute nu på mornarna men blir oftast varmare under dagen. Jag längtar redan till våren då det blir både ljusare och varmare. Mina leder tåler inte denna kyla. Jag blir så stel i mina leder och att gå med värk hela dagarna är inget jag önskar någon.

Två av mina söner fyller år denna månad. Först ut har vi Robin som bli 21 år och sedan Pontus som blir 10 år. Jag börjar få stora barn. André är hemma med sin flickvän och dotter. Mös en stund med Alizia igår och höll henne en stind idag men vågade inte ha henne för länge då jag är förkyld.

Satt och hade Sebastian en stund innan. Det är lite skillnad på honom och alizia. När man får Sebastian efter Alizia så känner man hur stor han har blivit. Men han är ju också snart halvåret. Alixia är bara en månad. Det blir hon idag.

Många stör sig på min stora familj. Jag har aldrig förstått varför egentligen. Vi stör ingen. Jag älskar i alla fall min stora familj. Skulle inte vilja byta med någon annan. Inte ens när man är trött en dag och mycket kissnödig. Vi har bara en toalett så det gäller att vara först uppe på morgonen hahahaha.

Har en bästa väninna som följer med mig vart jag än går. Hon har en speciell plats i mitt hjärta. Hon kämpar mot hjärntumörer och jobbar hårt varje dag för att få kroppen att lyda henne. Har sökt henne i veckor men inte fått tag på henne. Har telefnnumret till avdelningen där hon befinner sig men de har varit upptagna när jag har ringt. Idag svarade dom och lycklig blev jag när jag såg att mitt hjärta ringde.

Hon är inte så gammal men har kämpat mot cancern nu i flera flera år. Hon finns i mina tankar dagligen!

Det är alltid de fina och goda människorna som det drabbas. Varför? Det finns människor som ljuger och jävlas med folk för att de inte har annat att göra så ska goda människor som har hjärtat på rätta stället få kämpa sig igenom livet. För jävligt! Livt är fan inte rättvist!

Nu ska jag fortsätta att dricka mitt kaffe. Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *