web analytics
Gå till innehåll

Det är dyrt att gå till veterinären.

Ja denna dagen blev inte alls som jag hade planerat. Nu hade jag iofs inte planerat något speciellt men jag vet att jag inte planerade dagen som den blev iaf. Inte fullt ut. Ibland har man inget att säga till om. Det är bara så!

Livet är inte alltid så enkelt och prövningar omger livet.

Idag har vi varit hos veterinären med Grålle. Han är fyra månader gammal. Snart fem. Han kan inte hålla urinen. Ja inte avföringen heller för den delen. Veterinären trodde att det kunde vara inkontinens. Jag visste inte ens att katter kunde ha det. Grålle har inte då bara problem med urinen utan även avföringen med som sagt så det är liiiiiiiiiite jobbigt ibland.

 Söta Grålle

Nu vill ju Grålle vara ute så mycket som möjligt men det får han inte nu. Han börjar snart bli könsmogen o då finns risken att han springer i väg o gör en hon-katt med barn. Inte mina problem iofs men han kan bli överkörd. Det vet man inte.

 Grålle väntar så fint på veterinären.

Veterinären skulle prata med en kollega angående om inkontinensen. Kanske finns det medicin till honom. Hon trodde att katten har en nervskada. Hur stor eller så vet hon inte.Hon tog katten på ryggen (längs ryggraden) då sa Grålle i från. Han är ju lite klumpig om man tänker efter. Han springer o hoppar o så. Det är inga problem men ska man jämföra med Skruttan som vi har så är han klumpig.

Grålle är nyfiken på vem som går utanför dörren.

Hur som helst så blev jag 900 kr fattigare när jag gick därifrån. Jag ska ändå inte klaga för damen som kom efter oss o som skulle hämta sin katt fick betala 2800 kr. De hade fått dra ut några tänder på stackaren.

Varit hos pappa en sväng o en sväng hos svärmor. Vi har sorterat i källaren jag o Fredrik o vi har varit på utvecklingssamtal med Robin. Det går hur bra som helst för honom i skolan o det är så skönt.

Nu är det idol. Sen blir det House och The mentalist spelas in. Ha en fin kväll!

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: