web analytics
Gå till innehåll

Det är en djungel där ute

Jag försöker gå ner i vikt. Jag är inte besatt av det men jag tror att min kropp skulle må bättre om jag var några kg lättare. Jag har problem med rygg och leder och jag vill kunna röra mig ordentligt varje dag. Jag har testat lchf men jag kunde inte hålla mig till det. Mycket på grund av att det bara var jag som ändrade min kost. I början gick det bra men jag tröttnade på att göra olika middagar och ibland så hoppade jag över middagen.

Nu har jag tänkt att testa 5:2 dieten. Kanske kan den passa mig bättre. Man ska äta som vanligt i fem dagar och sedan fasta i två dagar fast inte efter varandra. Idag är det tänkt att jag ska fasta och bara äta max 500 kalorier men jag tror inte att jag klarar det. Jag har satt mitt mål så här i början att äta max 1000 kalorier. Bättre än inget i alla fall.

Det jag har svårt för är vad det är för mat som man kan äta som är bra. Jag säker på nätet men där får man ändå ingen bra bild på hur god maten är. Det är flera olika ingredienser som ska i och det ser sedan gott ut men är det det?

Ja vi får väl se hur det kommer att gå med min nya diet. Jag hoppas på att kunna klara det. Jag vill gärna gå ner några kg så att det onda i rygg och leder släpper. Får hoppas på det i alla fall.

Läs även andra bloggares åsikter om dieter, 5:2, lchf, mat, vikt, hälsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: