web analytics
Gå till innehåll

Det är ingen värme i kylan

Kall och frusen. Det är vad jag är ikväll. Jag har varit vaken från och till sen efter 03 i natt för då fick Fredrik larm och åkte iväg till ett brinnande hus. Fy så hemskt. Stackars dom som råkade ut för det. Det är en av mina värsta mardrömmar att vakna upp i ett brinnande hus. Elden har ett eget liv känns det som.

Jag har tvättat idag med. En hel del handdukar fick jag rena. Det går alltid åt och speciellt nu när skolorna har börjat igen. Det är flera gympatillfällen för barnen per vecka. Idag skulle jag varit på möte på tvillingarnas skola men då Hampus var hemma så gav jag återbud och ett nytt möte spikades in. Vad det handlar om tar jag inte nu.

Min näst äldsta son fyller år om 5 dagar. Han blir 19 år då. Jag har verkligen stora barn numera. Ja inte alla men om några månader har jag ändå 3 vuxna barn. Hur gick det där till? Det går verkligen fort här i livet. Det är så man blir rädd för livet springer verkligen ifrån en känns det som.

Jag ska inte bli långrandig. Jag ska upp och ta mig en varm dusch, sen ska jag lägga mig och läsa tror jag. Önskar er alla en fin kväll och en mysig helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: