web analytics
Gå till innehåll

Det är inte kilona som jag räknar

Här har vi en lagom trött sjubarnsmamma. Gick upp tidigare än vanligt i morse för att åka till Kalmar. Fredrik var så gullig och körde. Skulle jag tagit bussen så hade jag fått åka iväg jättetidigt. Jag är med i en måltidsstudie som går ut på att man börjar fastande. Sen tar de blodprover var femte minut i början. Sen blir det var kvart och till sist en gång den sista halvtimmen. Sammanlagt så tar dom 18 rör blod på två timmar. När alla som är med i studien har genomgått den så ska det sammanställas och sedan får vi hem resultatet. Då får vi se om det händer något speciellt i kroppen före, under och efter måltid.

När jag var klar där så blev det ett besök till dietisten. Det gick bra. Jag fick väga mig och vågen visade 19,5 kg lättare. Det är rätt så skönt. Hon frågade om jag hade någon speciell vikt som jag ville stanna på men jag sa att det är inte vikten i sig utan det är hur jag mår och hur diabetesen kan hållas i schack, men jag mådde bra när jag vägde runt 65-68 kg. Vi får väl se hur det går. Jag började med sjuklig fetma. En månad senare så blev det vanlig fetma. Idag är jag "bara" överviktig.

Ikväll är Fredrik på övning. Det innebar att han bara var hem om och åt mat ssen stack han igen. Jag är hemma med barnen och tar det bara lugnt. Jag tvättar mellan varven med. Det behövs alltid i detta hemmet.

Nu ska jag koka lite kaffe och bara finnas till. Ha en fin kväll.

Publicerat den Kategorier Gastric Bypass

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: