web analytics
Gå till innehåll

Det är inte så konstigt

Jag fick en kommentar i gårdagens inlägg där frågan om varför jag aldrig skriver om min äldsta son men alltid om de andra barnen. Jag svarade i det inlägget men tänkte ändå att jag skulle förklara här. Det är ett enkelt svar egentligen. min äldsta son ska bli 22 år och är alltså vuxen. Han bor inte hemma utan lever sitt liv i Skåne. Vi träffas när vi åker ner och ibland när han kan ta sig hit. Jag skriver alltid ett blogginlägg efter våra vistelser tillsammans. Att jag skriver mer om mina andra barn beror helt enkelt på att de bor hemma. Vi hittar på mer saker tillsammans vilket inte är så konstigt då vi träffas varje dag. Det är alltså egentligen inte så konstigt att jag inte skriver så mycket om min äldsta son.

Idag är det tisdag och de stora barnen har studiedag idag med. Ute är det grått och kallt så det blir att bli inne idag. Ikväll är det föräldramöte för Hampus så Fredrik och jag ska dit och höra vad de har att säga. Igår var det för Pontus. Det märks att vi inte har kommit så långt in på terminen för det är nu alla möten i skolan är.

Nu ska jag ringa rektorn på skolan. Se om jag kan få tag på henne och få lite återkoppling om vad som hänt. Ha en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: