web analytics
Gå till innehåll

det är lätt att bli frustrerad

Då har tvillingarna och Stéphanie bara en dag kvar i skolan. De slutar i morgon. Sedan är det Hampus och Pontus som slutar på fredag. Sedan börjar sommarlovet! Det ska bli skönt. Inga fasta tider och vi kan ta dagarna som det kommer. Det är skönt. Men när man har gjort det under sommaren så är det skönt när skolan börjar igen och man får in rutinerna igen.  Man behöver det ändå trots allt.

Ikväll är det balen för tvillingarna. Jag hoppas de får det roligt. Vädret idag är kanske inte det roligaste. Det ser ut som att det skulle regna närsomhelst men än så länge är det uppehåll.

Jag var nere på banken och tog ut pengar till Benjamin. Han vill köpa ut sin dator som han hade i skolan. Jag har inte den banken som min vanliga bank utan jag har mina sparpengar där. Personalen där är lite speciella. Det an vara hur många som helst som väntar på att bli hjälpta men ändå så kan personalen prata med kunden de hjälper. De pratar om allt utan det de behöver hjälp med.

En del pratar om att de ska gå och fika och andra prata om vad de ska göra under dagen. Det är väl trevligt men när det bara finns en som står bakom kassan så är det lite frustrerande. Ännu mer frustrerande är det när det står en till bakom den andra kassan men som inte tar hand om kontantavdelningen. Speciellt när det är kunder i banken som behöver hjälp med just det! Jag har Handelsbanken i vanliga fall. Ölands bank har jag som sagt bara för att kunna spara mina pengar.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe. Ha en fin dag!

15 reaktioner på ”det är lätt att bli frustrerad

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: