web analytics
Gå till innehåll

Det är synd om mig

Jag är fruktansvärt trött. Helt slut. Känns som om jag har sprungit ett maraton med knäna. Mörbultad och helt slut. Har legat och vilat nu en stund. Nja...en stund var nog en timme, men det var välbehövligt. Tänkte först att det tar på krafterna att sätta sig i kyrkan men det var nog inte det 😉
 
Jag vaknade i morse jätteförkyld, men sen kände jag mig någorlunda bra och gick till kyrkan, men nu så känner jag att jag faktiskt inte var så bra som jag först trodde. Inte ens kaffet smakar! Det är kris alltså med andra ord!
 
Ska planera för mat, men jag känner inte för att äta. Inget smakar, men barnen måste ju ha. Ja jag med om jag ska orka att orka med barnen. Speciellt när de bråkar och tjurar. Vad ska jag ha???? Jag vet inte. Någon som vet? Har ni bra förslag på mat  som är lättlagat och som jag har hemma?
 
Ja ni vet inte vad jag har hemma och det vet knappt jag heller. Hmmm....jag får leta i skafferiet, men kom gärna med förslag iaf. 
 
Nu ska jag sitta här en stund och tycka synd om mig själv, för ingen annan gör ju det 😉 . Ha en fortsatt fin dag!

Intressant?
Valresultatet.se Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: