web analytics
Gå till innehåll

Det blev kaos

Vilken kaos det blev i morse. Varje morgon så är det stressigt i normala fall. Man ska ju alltid vara i sista minuten med allt. Det känns nästan så. Vi gick upp. Väckte barnen och såg till så att de fick frukost i sig. Så var allt lugnt. Sen skulle barnen klä på sig och i vår hall så blir det rena kaoset nästan när vi alla ska samlas där och ta på skor och jacka.

Mitt i allt detta så plingar det till i Fredriks dosa från brandkåren. Det var ett larm på gång och Fredrik har jouren. Vi skulle åkt bil till skola och dagis men nu fick jag vackert gå med dom. Det blev stressigt för vi hade räknat med att åka bil och när man gör det så lägger man inte på några extra minuter utifall att man skulle få gå.

Det var bara att försöka få på barnen sina kläder och skor och gå iväg. Det var inte det enklaste för det ena barnet fick jag hålla i handen hela vägen för han skulle inte gå! Vill han inte något så gör han det inte heller. Det blev en dragkamp mellan mig och honom. Jag vann till slut i alla fall. Men egentligen undrar jag om jag gjorde det, för det tog musten ur mig.

Jag kom på plats i stan iaf och gjorde av med några timmar där. Sedan var det dags för min samtalskontakt (eller vad man ska kalla det för) Det var rätt så skönt och få gnälla av sig där faktiskt.

Jag hämtade Pontus på dagis och gick sedan raka vägen hem. Så här sitter jag nu och funderar på vad vi ska ha för middag. Jag pratade med Pontus lite om middagen och det blev en liten härlig dialog.

Jag: Vad har du ätit för mat på dagis idag?
Pontus: Potatisgratäng, oliver och tomater.
Jag: Inget kött.
Pontus: Nej det var bara det.
Jag: Jasså? Fick ni inget kött? Vad åt fröken då?
Pontus: Sin egen mat så klart.

...hmmm...klok unge jag har!

Från det ena till det andra. Våffeldagen! Det var igår har jag för mig. En del säger att den är idag. Jag vet inte men oavsett så lär det bli våfflor ikäll om jag känner mina barn rätt för jag missade våfflorna igår. Jag gillar våfflor men de är inte så hälsosamma för min del att äta.

Nej mina vänner. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och samla krafter till eftermiddagens hyss. Ha en fin dag!

Ps: Några tips på vägen till er läsare


30% på alla underkläder från Nelly: Klicka här för att komma dit
30% på alla från Frank Dandy: Klicka här för att komma dit

Instagram
Intressant?

1 reaktion på ”Det blev kaos

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: