web analytics
Gå till innehåll

Det blev två i stället för en

Idag har barnen lovdag. Hampus gick längre igår i skolan då de hade öppet hus. Jag var med under hans mattelektion. Det var duktiga ungdomar.

Dagarna går fort nu. Stéphanie fyllde år häromdagen. Hon blev 21 år gammal. André och hans lilla familj var hemma om. Vi firade mors dag och åt ute på Pappa Blå, en av stadens restauranger. Det var mysigt.

Jag har inga stora planer alls för dagarna nu utan jag tar dom som de kommer. Rätt skönt det med. Varför planera när det sällan blir så ändå?! Men lite planer framöver har vi ändå och det är att hoppas på bra dagar.

Vi röstade i söndags om vi ville ha en eller två kommuner här på Öland. Det ser ut som att det kommer fortsätta att vara två. Jag är en av dom som röstade för två kommuner. Jag tror att det kan bli mer strul med en helt enkelt. Dock så blev det en hel del olika reaktioner runtomkring en då det stod klart att det skulle fortsätta att bli två kommuner. Många tycker att Öland missar en historisk chans.

Det har ju varit en folkomröstning en gång tidigare och då blev resultatet detsamma. Vad som är rätt och fel vet man egentligen inte utan det finns ju konsekvenser för allt. Men det kändes mer rätt att rösta på två kommuner än att rösta på en i alla fall och jag följde det.

Ni får ha en underbar dag mina vänner!

3 reaktioner på ”Det blev två i stället för en

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: