web analytics
Gå till innehåll

Det blir aldrig som man tänkt sig

Sitter och väntar in sambon som ska komma från jobbet. Han skulle egentligen inte jobba idag men hans chef behövde hjälp då han själv skulle till doktorn. Vi hade planerat åka kl 8 i morse för att vara nere i god tid. Jag skulle få träffa mina brors barn innan de ska lämnas till barnvakten, men det ser inte ut som att jag skulle hinna det nu.Vi åker ju till Åland i morgon och min bror med sambo ska med så de träffar jag ju men inte barnen.

Det är alltid något som dyker upp när vi ska åka, Jag förstår inte det. Antingen så är det slumpen eller så är det för att det som man har planerat inte är lika viktigt. Jag vet inte. Jag tycker det är viktigt men det blir alltid så. Jag har min släkt och mina vänner i Skåne men det är sällan jag träffar dom. Mycket på grund av tidsbrist. Den tid man har blir oftast mindre än vad man har planerat den till.

Ibland känner jag mig fast här på ön på något sätt. Jag vet att jag kan ta mig vart jag vill när jag vill men ändå någonstans så känner jag mig fast. Fast man kan åka när man vill så är det alltid något som gör att man inte kan. Varför? Det skulle jag vilja veta. Det hjälper ju inte att jag planerar precis. Det har jag ju märkt för det är alltid samma visa varje gång.

Jag har packat kläderna till barnen och de har kommit iväg till vår barnvakt som vi har till barnen dessa dagarna. Jag har packat mina saker och jag har slagit in julklapparna som vi ska ha med oss. Nu sitter jag här med en kopp kaffe och tycker allmänt synd om mig själv. Nej det gör jag väl inte men det är lite tråkigt när det blir så här nästan varje gång.

Ni får ha en trevlig och fin vecka. Hörs vi inte innan fredag morgon så är det för att vi är i väg och inte kommer hem sent förrän på torsdagskväll.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Det blir aldrig som man tänkt sig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: