web analytics
Gå till innehåll

Det blir bättre och bättre

Anmälan är skriven och ska bara skickas. Jag brukar aldrig göra så här, anmäla folk men nu handlar det om ett oskyldigt barn dom kräver tillsyn. Av det jag själv har sett så kan jag inget annat än att göra en orosanmälan. Jag tänker på barnets bästa.

Annars är allt som vanligt här hemma. Vi börjar komma in i den trygga vardagen som vi hade innan allt det tråkiga hände med misshandeln. Vi väntar på rättegång nu. Vet inte när det blir men den blir nog snart.

Idag ska jag sälja godis på bion. Vad det blir för film vet jag inte. På onsdag som kommer ska jag gå med barnen. Det är en animerad film.

Önskar er alla en fin lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: