web analytics
Gå till innehåll

Det blir Mord i paradiset

Skrev jag något inlägg i går? Kommer inte ihåg. Minnet sviker fast det har gjort det rätt så länge egentligen. Hur som helst så har det inte hänt så mycket. Jag fick hämta Benjamin från skolan för han hade ont i magen. Vi gick ner till torget och tog en glass innan vi gick hem.

Vi åkte till graven med rosor som jag köpte i stan. Köpte även blommor som jag ska plantera vid pappas grav och det blir förmodligen i morgon.

Idag har det varit loppis på folkan. Jag var där med smått och gott och fick sålt lite. Naturligtvis så skulle det börja regna så vi fick avsluta tidigare. Min svärmor hade mina vilda barn för det gick inte att ha dom på loppisen. De sprang runt och lekte, tjoade och tjimmade de små trollen. Härliga var de i alla fall men det gick inte bara att ha dom där.

Det blir ett kort inläg idag för när som helst börjar Mord i paradiset. Det måste jag ju bara se. Ni får ha en fin kväll och en fortsatt mysig helg. Kram kram.

Intressant?

4 reaktioner på ”Det blir Mord i paradiset

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: