web analytics
Gå till innehåll

Det borde förbjudas

Jag såg Hamilton i går på bio. Den var faktiskt jättebra. Jag trodde inte att jag skulle tycka om den för filmer med terrorister är inte i min smak i vanliga fall. Det finns en del våldsamma scener i filmen så är man känslig så ska man kanske överväga om ni ska se den. Man kan se lite bakom kulisserna på aftonbladet. Kika här.

Nu till något helt annat. Skönhetstävlingar i all ära. Det tillhör de vuxna anser jag. Inte barn. Skönhetstävlingar för barn har tydligen pågått sedan 1800-talet. Jag kommer säkert få många att tycka att jag är dum i huvudet nu men jag kan inte låta bli att säga vad jag tycker så jag får ta den chansen.

Jag tycker inte barn har med skönhetstävlingar att göra. De är barn och de ska få vara barn. Jag kan tänka mig att många barn tycker det är roligt. Speciellt flickor. De får klä upp sig och sminka sig. De får leka vuxna och det vet vi alla att det tycker ju faktiskt barn om att göra.

Jag tycker att föräldrarna till barnen borde veta bättre. Att tävla i skönhet hjälper knappast barnet i framtiden. Jag kan se bilden framför mig när dessa barn blir mindre. Skulle de förlora i en tävling så är de inte vackra och de måste göra allt för att bli det igen. De förstör sina kroppar med hårdbantning mm mm.

Jag tycker att barnen får en helt fel bild på vad skönhet egentligen är. Tänk att vara ett barn och veta att man kom sist bland de tävlande. Man har en mamma som står över en och tycker att man borde gjort si eller gjort så. Nej! Skönhetstävlingar för barn borde tas bort helt och hållet. Barnen får som sagt fel bild på vad skönhet egentligen är.

Vill ni läsa artikeln på aftonbladet så klicka här.

'

Idag har jag Hampus och Pontus hemma. Hampus som som en stock i morse när det var dags att gå upp och jag ville inte väcka honom. Pontus var vaken så vi låg och myste lite innan vi gick upp. Han såg på tecknat på tv och mornade upp sig med.

Det är skola i vanlig ordning. Det är rätt så skönt faktiskt. Inte för att barnen är i skolan men för att det är rutiner igen i vardagen. Man behöver det. Jag behöver det i alla fall. Det är rutinerna som får mig att veta vilken dga dte är och vad som ska göras härnäst. Jag har mitt sch förbjudas!ema och det måste jag följa. Ibland gör jag inte det och då kan det bli lite förvirrat men det går 😉

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sedan blir det plock här hemma som ska göras. Vad ska ni hitta på med?

Missa inte min tävling där ni kan vinna en SwingCar. Tryck på bilden här till höger för att komma till tävlingen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Intressant?

4 reaktioner på ”Det borde förbjudas

  1. Ninas skrivarlya

    Usch, blir så arg på denna fixering. Håller med i det du skriver.

    Tack förresten för dina ord i min blogg. Vad kul att du gör smycken, det gör jag med. 🙂 Jättefina smycken du gjort också. 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: