web analytics
Gå till innehåll

Det brinner inte. Jävla idiot.

Sitter här nu rätt så mör. Man blir det efter en bussresa från Öland till Stockholm, o sedan en kryssningstur till Åland och tillbaka för att sedan ta bussen igen från Stockholm till Öland och allt detta på två dagar. Men roligt har det varit och kanske är det därför som man egentligen känner sig mör? 😉 Man är ju inte van precis.

Jag har ibland svårt för att vara bland mycket folk. Jag känner mig osäker och rätt så bortkommen men när jag sitter där bland allt folk så brukar jag tänka att jag faktiskt är en av dom och inte en outsider. Varför känner man sig som en outsider?

Det var dans och god mat och mycket folk som sagt men folket märker man inte av ändå förrän man ska gå av båten. Alla har så bråttom att gå av. Ibland undrar jag om de är rädda för att få stanna kvar på båten. Igår sa de att de som hade bråttom och de som var rörelsehindrade kunde gå av på däck 5. Vi gick ner till däck 5 för vi hade en taxi som väntade på oss som skulle ta oss till Cityterminalen så vi skulle hinna med vår buss därifrån. Vi hade bråttom med andra ord.

Det var många som hade bråttom. Iaf när de stod innanför dörren innan vi kunde gå av. Sen när dörrarna öppnades så var det många som inte hade så bråttom längre. Vi som hade bråttom fick rusa förbi dom som verkade vilja ha ett kafferep mitt i gången. En kvinna fick rusa förbi en dam. Hon hade verkligen bråttom men det hade nog inte damen som hon sprang förbi för hon sa: Det brinner inte. Jävla idiot.

Min första tanke var att de som skulle av på däck fem var ju bland annat dom som hade bråttom. Klart att denna kvinna gick av vid däck fem då. Sen säga jävla idiot! En äldre dam dessutom. Det är ju rätt roligt för det är ju oftast äldre damer och herrar som klagar på dagens ungdomar. Men men...vi kom av om än fem  minuter senare än vad vi brukar men så är det när man har bråttom och ska ta de vägar som ska gå fort 😉

Bussresan gick bra. Det fanns två hundar med på bussen. Jag ska säga att bussen var full med och vi kom ju sist tack vare att båten är inne kl 15:30 och vår buss går från Cityterminalen kl 16:00. Det tar ju en stund för taxin att få oss till terminalen med. Vi var sist som sagt så det var ju bara att ta de platser som var kvar. Tre platser som var spridda i bussen. Det gjorde ingenting men det som störde mig var ändå att det fanns hundar på bussen.

Jag älskar djur och hundar är ju bara för goa så det handlar inte om det. Men det finns ju dom som är allergiska mot hundar faktiskt. Hade jag nu haft Benjamin med mig så hade jag fått gå med honom till Öland för han tål inte hundar. Inte dom som fäller hår. Men jag ska inte klaga. Man måste ju vara positiv i detta samhälle om man ska komma någon vart.

Från det ena till det andra. Har ni läst om Madonna? Hon har förmodligen gjort sitt på scen verkar det som. Biljettförsäljningen går inte så bra och Madonna försöker ta till nya trick för att få publiken i extas. Det verka rinte hjälpa men att försöka duger kanske. Jag tycker nog att det börjar bli dags för damen att faktiskt sätta en gräns på hur långt hon kan gå. Hon är ingen liten duvunge längre och borde vara lite mer respektfull.

Att visa brösten eller häcken på scen är inget som jag skulle vilja se om jag hade gått på en av hennes konserter. Det är hennes sång och dans man vill se och inte en halvnaken kvinna som gör allt för att dra till sig uppmärksamhet.

Men jag skulle ju inte klaga sa jag ju 🙂 Ni får ha en fin dag.

Jag fotade en del på båten men då de har ett konstigt ljus med hur många fönster som helst så blir sällan fotona bra. Här är några iaf.

På det fösta till vänster ser vi Veronica, Lasse, thomas och min mamma. Veronica och Thomas är Lasses barn och Lasse är mammas sambo. Det nedersta kortet till höger är på min bror Peter och hans sambo Jenni. Killen som står vid micken och sjunger är Per Myrberg.

Photobucket

Kortet nedanför är taget från bussen när vi åkte över Ölandsbron mot Stockholm. 

Photobucket

Intressant?

1 reaktion på ”Det brinner inte. Jävla idiot.

  1. Lotta

    Trevligt med såna där resor, när jag bodde i gävle så hände det att vi åkte lite då och då, nu blir det mer sällan, men vi har pratat om att ev ta en tur i sommar.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: