web analytics
Gå till innehåll

Det brister någonstans!

Mina pojkar räknar ner dagarna nu tills deras jullov börjar. Min ena son flyttade vi från skolan här i Borgholm till en friskola i Färjestaden. Han trivs bra där och det märks också på resultaten på både läxor och prov. Här på denna skolan så följer lärarna upp sina elever. Visar intresse för dom. På Slottsskolan här i Borgholm så klagade dom mycket på min son. Sa att han gjorde än det ena och än det andra som inte var bra. Hans betyg sjönk ordentligt. Ändå så hade dom inga anteckningar sa de om min son när den nya skolan ville ha det som stod i hans journal. Slottsskolan har inte samarbetat alls.

Jag har en annan son som går kvar på Slottsskolan. Han sjöng i luciakören och under en övning så höll en annan kille på mot en tjej som sjöng. Han var riktigt respektlös. Läraren sa inte ifrån utan det fick till sist min son göra. Det resulterade i att killen väntade ut min son och när min son sedan kom ut i entrén så tog den andra killen min son. Det blev ett slagsmål. Min son fick ner killen på marken och lät honom sedan vara. Det tålde inte killen utan nu vill han och hans kompisar ha tag på min son för att hämnas.

Så enligt i mina ögon så beror beror allt detta på läraren som inte visade sig vara vuxen och och som inte kunde sköta sitt jobb!

Jag är så glad att min son slutar efter vårterminen!

Ja det finns många brister på den skolan. Inte bara den faktiskt utan även i den andra skolan här i Borgholm. Vad kan det bero på tro? Det finns många bra lärare med så det är inte det men det brister någonstans i ledningen! Jag har haft flera barn som blivit så mobbade i deras tid då de gick i dessa skolor. Vad gjordes åt det? Ja...enligt mig så snackades det mest! Jag hoppas verkligen på en förändring!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.