web analytics
Gå till innehåll

Det fattas några barn

Jaha. Då har kvällen kommit efter mycket om och män. Det har inte hänt något speciellt men jag tycker dagen har varit lång. Jag har iaf varit flitig idag. Jag fixade köket idag och jag har sorterat undan en massa från lådor och skåp både i kök och i vardagsrum. Hela tre stora kassar slängde jag iväg. Skönt o bli av med det. Man samlar på en massa man inte behöver.

Det är tomt på barn i detta hemmet för tillfället. Jag har bara 3 hemma. Stéphanie sover hos sin kompis och Beatrice hos sin. André är i Skåne och Robin är i Gärslösa. Pontus somnade hos mig för en stund sen så honom ha rjag burit in och lagt i sängen, men Benjamin och Hampus är fortfarande vakna. De äter lördagsgodis och spelar fyra i rad mot Fredrik på datorn.

Morden i Midsomer är igång på kanal 8 men den har jag sett. Vore konstigt annars för jag tror jag har sett alla avsnitten . Men jag gillar Morden i Midsomer. Det är oftast alltid den man inte tror är mördaren.

Robin ringde tidigare idag. Han har fotbollsmatch på hemmaplan i morgon så vi ska dit och titta. Hoppas de vinner. Robin är mycket duktig på att spela. Ska bli roligt och se honom i morgon. Hoppas bara att regnet håller sig borta.

Jag tror jag ska ta en varm dusch och sedan gå och natta mig. Kanske fortsätta och läsa min bok eller bara släcka mina blå och försöka somna. Ni får ha en fin kväll alla vänner och sköt om er!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: