web analytics
Gå till innehåll

Det finns en mening

Allt som händer har en mening och det som händer är något man ska lära sig utav. Det är vad jag tror gällande livet. Inget sker för att det bara sker utan det finns en röd tråd. Det gäller bara att hitta den.

Jag vill gärna tro att det är så. Är det inte så då undrar jag vad för ont man har gjort.Alla barn som dör i tidig ålder. Alla dödliga sjukdomar. All ondska som det finns i världen. Både ock måste finnas för att kunna bära upp och få allt att balansera.

I allt som händer och sker. Oavsett anledning så tror jag att det finns något positivt i det negativa. Man lär sig av sina misstag och drar nytta av det till nästa gång.

Mina tankar en kväll som denna.

Under förmiddagen fick jag vårt sovrum städat o Robins rum är helt klart nu. Jag har även hunnit tvätta några maskiner tvätt. Vika göra jag i morgon.På eftermiddagen var det dags att besöka staden. Jag har gjort bankärenden medan Fredrik skottade snö. Handlade lite o sen hem o fixa middag. Det blev kyckling med klyftpotatis idag.

Pontus sover redan. Det har varit en tuff dag för honom med all lek o stoj. Hampus har lagt sig men han sover inte än. Han myser med en film så länge. Flickorna är på indisk dans. De brukar ju dansa magdans men idag var det någon annan stil av dans. De tycker det är roligt!

Just nu är Fredrik på övning o jag sitter här. Jag är trött redan o längtar till sängen. Blir en tidig säng för mig. Tänk så stor skillnad det har blivit o det är bara på några år. Förr kunde man sitta uppe till 12-01 på natten, men det orkar man inte med nu. Nu lägger man sig 22 o är dödstrött o stupar i sängen.

Ha en fin kväll mina vänner.

Stor kram

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

1 reaktion på ”Det finns en mening

  1. Anonymous

    Hej. Ser att du lottat ut en liten 50 ml. massageolja från intimbutiken. Jag letar efter din mailadress då jag har ett erbjudande till dig om att lotta ut en dubbelt så stor massageolja från oss på Lovebox.se, men hittar den ej.

    Återkom gärna till mig om du är intresserad.

    info@lovebox.se

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: