web analytics
Gå till innehåll

Det finns en verklighet

Håkan Juholt är i blåsväder och det är bara hans namn man ser överallt vart man än vänder och vrider sig på internet nu. Många vill att han ska avgå men Juholt själv stannar kvar på sin post. Så låter det just nu i alla fall. Många frågar om han och de andra i teamet kan vinna ett val med den turbulens som har varit och är fortfarande. Ja det tror jag faktiskt att de kan. Jag tror att de kan ha stora möjligheter. Jag hoppas det i alla fall. De blå måste bort nästa val!

Nog om politik. Det är så tråkigt. Jag har städat hela dagen och jag känner mig riktigt stolt över mig själv. Jag har fått undan alla kläder och då menar jag alla! Det var en del kan jag säga. Hela mitt sovrum var överfullt med kläder som skulle vikas och läggas in. Det gjorde idag och jag har även dammsugit hela neder-våningen samt plockat i ordning i pojkarnas rum.

Fredrik åkte iväg med Stéphanie och en kompis till Stépha till Kalmar och hämtade en andra vän till Stéphanie. Kompisen kommer från Västervik och hon ska vara här över helgen. Just nu sover små pojkarna samt tvillingarna. Jag har tre pratande ungdomar i vardagsrummet som pratar och spelar musik. Kompisen har sin pojkvän oxå här men de är lugna och fina alla så det är ju skönt.

Fredrik jobbar i morgon men bara till 13:00. Sen ska vi till kyrkogården och lägga blommor och tända ett ljus på pappas grav. Jag pratade med min bror i går och det blev känslosamt. Han som jag och Diana saknar vår far och tomheten man känner ibland är enormt stor.

Var gång någon av barnen säger att morfar är i himlen så känns det som ett slag i ansiktet. Man vaknar upp för tillfället och får ett AHA. Man blir medveten att pappa inte finns mer. Det vet jag men när någon säger det så blir det så verkligt. Ännu värre känns det när man går in på kyrkogården. Man blir medveten om verkligheten. Pappa finns inte mer och det blir så påtagligt på ett sätt som är skrämmande ibland.

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen. Jag kommer att lägga mig med känslan av att jag har varit otroligt flitig och det ska bli skönt och få sträcka ut kroppen under täcket. Jag hoppas ni alla får en fin kväll. Hörs i morgon. Kram kram på er.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: