web analytics
Gå till innehåll

Det finns genomgoda människor och så finns det svin

Vi bästa vän gick bort igår och vi gick upp till kyrkogården för att tända ett ljus för henne.  Vi hade blommor och ljus med oss. Även till Tomas, Ingemar och min pappa. När vi kom till Tomas grav så såg vi att led-ljuset som vi hade satt hos Tomas för att ära honom på hans 60-årsdag var borta. Det stod inte där vi hade satt det och inte där andra sätter saker som de inte vet vilken grav det tillhör. Mycket märkligt.

Vi gick bort till pappas grav och tände ett ljus och satte blommor där och sedan gick vi till minnesstunden och tände ljus och satte rosor till min älskade bästa vän. När vi gick därifrån så pratade jag och Fredrik om det försvunna ljuset. Jag frågade om han trodde att någon kastat det och Fredrik sa att vi kan ju titta i soptunnan.

Vi gick till soptunnan och när jag började lyfta på locket så såg jag det direkt. Det var mörkt ute och ljuset brann fortfarande. Det låg där bland allt annat som skulle slängas. Någon har tagit det från Tomas grav och slängt det! MEd tanke på att våra blommor som vi sätter på hans grav också slängs så finns det inte så många kandidater till händelsen.

Till dig du äckliga människa!

Det är för jävligt av dig dig som gjort detta. Älskat Tomas kan du ta mig fan aldrig har gjort! Du skändar inte bara graven utan även Tomas! Fredrik var glad för ljuset som han satte på sin brors grav och vi trodde aldrig i vår vildaste fantasi att det skulle finnas någon som gjorde detta, men vi hade tydligen fel. Man slutar aldrig att förvånas. Handlingen är sjuk och det hela visar bara på hur SJUK du är som människa! Ja egentligen vill jag inte sätta dig i den kategorin. Du är värre än svinen som rullar sig i gytjan. Fy fan för dig! Du är fan inte värd skiten under mina skor ens!

Tomas
Bild 1 är från då vi satte ljuset. Bild 2 visar samma grav fast utan ljus. Bild 3 visar vart det var slängt. Det syns att det ligger på botten av soptunnan. Bild tagen med blixt. Därav den ljusa bilden. Bild 4 visar hur det såg ut i mörkret.

 

Dom bästa går alltid först

Jag och Stéphanie pratade om GUD i går. Ja finns "han" eller finns "han" inte? Jag blir mindre och mindre kristen för varje år som går. Den ena människan rycks bort från en efter den andra. Carina fick inte bli så gammal. Vad var syftet för att hon skulle få kämpa så hårt dessa år? De bästa går först och det gör denne GUD till en sådan stor egoist! Denne vill ha dom bästa hos sig! Det är faktiskt på jorden de bästa behövs!

Nej jag tror inte på GUD! Jag tror däremot på djävulen! Denne har visat sig finnas mer och mer och det finns mer än en av dom. Vi har flera här på ön! Jag säger bara KARMA! Det enda som glädjer mig är att veta att dessa parasiter kommer brinna i helvetet en dag!

Jag är så irriterad på denna vidriga människa som tar sig friheten och slänger bort det Fredrik ger sin bror! Jag är arg och ledsen för min bästa väns bortgång! Livet är fan inte rättvist! Men det hjälper inte att vara arg eller ledsen men ibland är det svårt att låta bli.

Idag har mina tankar gått mestadels till Pontus. Han fyller år idag men jag ska inte ljuga och säga att det vara var glädje idag. Mina tankar har gått till Carina hela tiden idag och jag saknar henne så det gör ont. Det kunde gå lång tid innan vi pratades vid men vi visste att den andre alltid fanns där. Nu vet jag att hon inte finns mer och jag har ingen möjlighet att höra hennes röst. Inte få krama om henne.

Carina betyder oerhört mycket för mig. Hon var speciell. Hon var unik. Vi delade så mycket. Vi behövde inte säga så mycket utan vi kunde sitta så tysta men ändå fått sagt allt. Vi kunde titta på varandra och veta vad den andra tänkte i stort sett.

Carina

Carina - Du är älskad och saknad

1 reaktion på ”Det finns genomgoda människor och så finns det svin

  1. Pingback: Var finns hjärtat någonstans? | Sjubarnsmamman | Sjubarnsmamman

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: