web analytics
Gå till innehåll

Det finns gott om idioter!

Ska natta min kudde men vill först skryta lite om mina barn! Robin spelade fotbollsmatch idag och hans lag vann med 3-0. GRATTIS! De är kanon duktiga alla som är med i laget. De kämpade och hade ett mycket bra samspel.

De vann Ölands-mästerskapet i helgen som gick. Det blev 3-0 till Borgholms lag och min son gjorde alla målen. Ja jag är en stolt mamma 😀

Det är lite tomt hemma nu. Stéphanie är på skolläger. Kommer hem i morgon. Hoppas hon får roligt men det tror jag att hon får. Hon har många kompisar så hon klarar sig alla ggr. Hon har även mycket skinn på näsan så skulle det vara något som går emot henne så är hon nog inte tyst så länge.

Pontus var lite ledsen i morse igen när vi lämnade honom på dagis. I morgon ska Fredrik lämna Hampus o jag Pontus. Ska se om det går lite lättare då. Alla sätt är värda att testa. Det fungerar ju efter ett tag o sen blir hela dagen jättebra. Han hade iaf gått o lagt sig själv vid vilan. Utan protester och skrik efter mamma.

Nu ska jag natta kudden. En ny arbetsdag i morgon. Idag lagade jag 5 cyklar. Undrar om det kommer in någon i morgon.

Ja. Jag måste berätta. Det kom in en kille med ett löst hjul. Jag frågade om jag kunde hjälpa honom. Men det kunde jag inte för han skulle prata med Fredrik. Ja ja tänkte jag.Det var kanske om något annat. Jag kallar på Fredrik o när han kommer så vill kunden bara ha en slang och ett däck till det hjul han håller i.

Jag blir så irriterad på folks om har fördomar! Bara för att jag är tjej så skulle jag inte kunna ta fram ett däck o en slang. Vilken idiot rent ut sagt! Ta för givet att jag inte kan bara för att jag är tjej. Jag finner inga ord egentligen för en sådan människa!

God natt o sov gott!

Smickra mig 😉  Flattr this

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger.

3 reaktioner på ”Det finns gott om idioter!

 1. Tiagirl

  Såna där "fördomar" har jag med tyvärr. Det är för jag hamnat på bensinmackar för ofta och behövt hjälp och vad jobbar? Jo blonda merförsäljningsflickor i artonårsåldern typ som knappt kan cykla, än mindre nåt om lufttryck och växellådsoljor. *muttrar lite*

  Men om jag kom in till cykelaffären och du står där och är vuxen och icke-blond så skulle jag ju nog förutsätta att du kan ditt jobb! Iaf det teoretiska runt om! Det är väl förmodligen också en fördom, eller två... Eller inte fördom kanske; jag förutsätter att man kan sitt jobb där man jobbar inkl ett brett hyfsat ok kunskapsområde runt om!! Fast det inser jag ju att merförsäljningsflickorna inte används för.
  Gud va jag svamlar...vet inte ritkigt vad jag ville men när jag fått fram LillaFrökens cykel i gömmorna behöver jag då med andra ord inte tveka när jag lämnar över den till dig då! Eftersom jag själv inte lyckas lära mig sånt!! Vilket är synd iofs, men men, jag kan en massa annat! *s*

  Förresten... S är en jättego tjej och min LillaFröken pratar fortfarande om henne sen den helgen vi träffade henne när hon var hos A. Just S var skälet till att hon faktiskt blev lite ledsen att det blev köping och inte viktoria, hon såg väl framför sig att inget skulle bli läskigt om hon visste hon kände någon som var äldre och tuffare! Fast det har gått bra ändån i köping som tur
  är!

  Svara
 2. Smulan

  Jag är långt ifrån blond 😉 Under all hårfärg så är jag förmodligen gråhårig...skratt...

  Nej men jag förstår vad du menar. På många ställen har de ju "lockbeten" för att det ska komma in fler köpare, men jag tror inte jag blev anställd som lockbete...hahaha...

  Jag kan iaf hämta ett däck o en slang 😉

  Ja Stéphanie är en fin tjej. Skönt det gick bra för din lilla fröken i Köping. Det är jobbigt ibland att komma till en ny skola med många andra vänner som inte är ens vänner i början.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: