web analytics
Gå till innehåll

Det finns konsekvenser för allt

Jag har världens bästa läkare. Hon är noggrann och går igenom allt som behövs vid en undersökning. Hon lyssnar och tar allt på allvar. Men med en bra läkare så kan det tillkomma negativa saker. Så som att hon alltid är väldigt upptagen. Man får en tid som hon ska ringa till en. Har man tur så ringer hon samma vecka i alla fall. Det blir sällan den dag och tid som man har fått. Jag brukar kunna vänta tills hon har en lucka i sitt schema men idag är jag lite grinig faktiskt.

Jag har så ont i min ena höft. Har svårt för att gå. Kan inte ta på mina skor. Att gå I trappan är ett heltidsarbete. Jag och tvillingarna samt Liam gick ut för att göra i ordning graven hos mina svärföräldrar. Köpte en ängel med som vi satte på graven. Sedan gick vi ner till stan och tog en fika. Jag kunde knappt gå. Middagen hemma fick min dotter göra idag. Det var jättegott så jag klagar inte men det känns dumt att låta henne göra maten. Men jag kunde ju inte stå upp.

Just nu sitter jag i soffan och tarcdetblugnt. Försöker få mina höfter att vila. Det behövs. Jag väntar fortfarande på ett samtal från min läkare men risken finns att jag går vänta i evigheter. Jag hinner bli "frisk" innan jag får kontakt med henne.

Nedan sitter Lille Liam. Mitt yngsta barnbarn. Hans pappa Benjamin och Beatrice var med och fikade. Benjamin och Beatrice är mina tvillingar 🥰

Ha det gott. Sköt om er!

För och efterbild. Jag gjorde inte så mycket men tog bort ogräset I alla fall och satte dit en ängel.

2 reaktioner på ”Det finns konsekvenser för allt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.