web analytics
Gå till innehåll

Det går mot jul :-)

God förmiddag alla fina. Jag hoppas ni alla har det mysigt i era stugor. Har ni fått någon snö? Här på ön har vi det som det brukar vara vid denna årstiden. Småregnigt och blött. Så fruktansvärt tråkigt. Jag är inget stort fan för vintern men till jul vill jag ha snö.

Så hur ser eran dag ut då? Jag ska plocka undan en del så att vi alla får plats inför morgondagen sedan ska jag slå in de sista paketen och lägga under granen. Jag tror att mina barn kommer bli nöjda med årets julklappar. De brukar att bli det.

Vi kommer ha våra barn hemma under julen och med det innebär det att mina och Fredriks barnbarn kommer att fira jul med oss i år. Så roligt! Vi har två nya barnbarn för i år och de kommer fira sin första jul tillsammans med oss. Så härligt. Bara det är en julklapp i sig!

Gjorde 8 juldekorationer igår som ska ut på gravarna. Fem till oss och tre som Jonatan ville ha till sina vänner och släktingar. De ska vi sätta ut idag. I morgon blir det lite stressigt med att hinna med det.

Ni får ha en underbar dag och hörs vi inte innan så önskar jag er alla en GOD JUL!

Juldekorationer

Juldekorationer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: