web analytics
Gå till innehåll

Det går mot påsk

Sista dagen innan barnen får påsklov. et var inte så längesedan det var sportlov tycker jag. Tiden springer verkligen iväg. Det har snart gått två veckor sedan vi lämnade min stora son. Saknar honom! Har skrivit brev till honom i alla fall och själv har jag fått några från honom.

Idag ska jag handla in det som behövs inför påsken. Påskäggen är redan inhandlade. De ska bara läggas på plats 🙂 Men maten ska jag köpa idag. Det kommer väl bli mycket folk i affrerna i morgon skulle jag tro.

Nästan hela familjen kommer att vara hemma under påskhelgen. Det är så skönt at få ha sina barn hemma under sådana här helger.

Jerry Williams har lämnat jordelivet. Det är sorgligt. Han var en mycket duktig artist. De gamla godingarna försvinner en efter en nu tycker jag. Synd, men det är lives gång.

R.I.P Jerry. Må änglarna sjunga för dig!

Ja alla ska vi den vägen vandra. Det skrämmer mig lite. Man närmar ju sig de 50. Fast det dröjer 4 år till men ändå. Tiden springer ju iväg och ju äldre man blir ju fotare går åren känns det som.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe. Njut av dagen. Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: