web analytics
Gå till innehåll

Det gick rätt så bra tror jag

Ska natta mig nu. Ska upp tidigt i morgon för barnen i tvillingarnas klass ska sälja på loppis där. Hoppas på fint väder bara. Det har blåst idag som bara den så jag hoppas verkligen att det har lugnat sig till i morgon och att regnet håller sig borta. Samt att det blir mycket folk på stan!
Det gick bra att prata med Lisa Tilling i Radion. Jag var lite nervös o början men sedan var det inga problem. Det var bara att svara på frågorna, men det känns lite olustigt att höra sin egen röst sen i radion.
Vill ni lyssna så kan ni trycka på denna länk http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3117&artikel=4513205
Jag har lovat att sätta in foton från Stéphanies födelsedag men jag får göra det i morgon. Kram och natti natti.
Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: