Gå till innehåll

Det gör ont i mina leder

Vilket tråkigt väder vi haft. Det har regnat och det är så grått och kallt. Mina leder och mina muskler tycker inte alls om det. Jag får så ont i min kropp. Nästa sommar känns så otroligt långt borta och det r förmodligen för att det är just det...suck...

Jag fick för en tid sedan höra att jag är extremt omogen och att jag ska be om ursäkt och gå vidare. Idag när man har ont i kroppen så gör sådant sig lite mer påmint.

Jag har varit med om en hel del i mitt liv som jag inte ens önskar denna kvinna som skrev till mig. Med allt det jag har i mitt bagage har gjort att jag faktiskt mognat i förtid. Det bevisar att denna kvinna egentligen inte känner mig utan hon känner enbart till det som berättats för henne. Personliga åsikter har helt plötsligt blivit sanning tydligen.

Jag har gått vidare. Inte bara från detta som hänt nu de senaste halvåret eller de 12 år som jag har bott här. Jag har inte fastnat i någonting utan när jag skriver här i min blogg så ventliterar jag mina tankar och funderingar. Jag är väldigt noga med att skriva vad jag själv har gjort och sagt. Bara det bevisar en viss mognad. De som inte kan stå för det dom gjort och sagt är enligt mig extremt omogna!

Att inte vara mogen klarar inte alltid av att anpassa sig men det har jag gjort. Under mina 12 år här till exempel. Men inte bara då utan i hela mitt liv har jag anpassat mig till andra. När jag väl sätter ner foten så ska jag få höra att JAG är omogen?!

Att vara omogen säger en del även att det är ett kännetecken på ett avvikande beteende. Ojojoj....ja vad ska jag säga? Jag har inget avvikande beteende. Men sen o andra sidan så beror det lite på vad personen menar med det. Jag kan ju ha ett avvikande beteende om jag är den enda som faktiskt VÅGAT sätta ner foten och säga NU ÄR DET NOG!

Men men...sådant är livet. Vill denna kvinna tycka att jag är omogen så får hon gärna göra det. Jag är lika lycklig ändå!

Idag har jag i och för sig haft ont i min kropp men det skyller jag vädret för. Har även trotsat det onda och tvättat. Nu har jag så ont i min rygg men jag lever i alla fall. Det är huvudsaken.

Jag fick höra av min dotter att barn i skolan pratar om vår familj i korridorerna. De har inget annat för sig än att prata om vår familj. Vi måste vara väldigt populära. De tycker kanske att det är i negativ mening men jag försöker se allt negativa i det positiva så jag väljer att se det som att de är helt enkelt avundsjuka!

Nu ska jag göra barn i ordning för sängen. Sedan ska jag nog själv lägga mig. Ha en fin kväll <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: