web analytics
Gå till innehåll

Det gör ont, det gör ont

Vad jag är trött! Det har varit mycket på jobbet idag. Alla kommer på en gång. Varför kan det aldrig vara så att det kommer lite då o då i stället för att få alla på en gång?

Jag har lagat cyklar o satt i hop nya. Iaf i den mån jag kunde. Jag har haft så ont i min rygg idag. Haft svårt för att bocka mig o röra mig överhuvudtaget. Hade svårt med andningen när jag gick. För mycket ansträngning troligtvis.

Jag vet inte vad jag har gjort. Har förmodligen sträckt mig. Det onda sitter mellan skulderbladen, sen stråar det upp mot vänster sida mot nacken. Det strålar även ner mot korsryggen.

Ja ja. Man ska väl känna att man lever.

Jag hann med en vända till apoteket med. Nu börjar man märka av alla turister. Sommaren har precis börjat i stort sett o det märks. Jag fick vänta en timma innan det var min tur. Visst. En timma låter kanske inte så länge men detta var bara i väntan till de receptbelagda medicinerna. Sen var det kö till det övriga med.

Det är roligt nu när det börja röra på sig i stan. Fler affärer börjar o ha öppet. Framförallt så har livsmedels butikerna längre öppet. Det har öppnat lite nya klädaffärer. Bara på Storgatan har det öppnat 3 st med kläder.

Nu har vi två butiker med barnkläder. Den ena är öppet året om o den andra är öppet nu under sommaren bara. Sen har vi en affär med bara herrkläder. En med bara damkläder. En med ungdomskläder. Öppnades i år. Sen finns det då den affären som jag är i bland. Där säljs både herr och damkläder samt fina väskor från Paris och Italien.

Bredvid så har vi en sommarbutik med olika sorters kläder i och lite längre ner har vi en klädbutik men där säljs lite mer än det. Smycken och lite prydnadssaker. Sen har vi två klädbutiker som säljer kläder av olika slag o sen en ny som öppnat nu under sommaren som jag faktiskt inte vet vad det ör för kläder...än.

Det finns fler klädbutiker men de ligger på sidogatorna. Är det vad turister köper mest av när de åker bort? Kläder? Vi har flera olika hårfrisörskor med här. Staden är liten o jag kan inte förstå att de kan överleva. Men det är klart. Det är inte billigt att klippa sig här i stan.

Allt blommar upp på sommaren, sen stängs de flesta affärer när hösten börjar. Synd. Men det är väl så att bo på Öland. Man ska vara turist för det är dom man tänker på.

Barnen är lagda. Sambon är o klipper sig. I morgon är det min tur. Funderar på att klippa mig kort. Kortare än vanligt för under sommaren har man inte tid att göra annat än att jobba o ta hand om familjen.

Ha en fin kväll.

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: