web analytics
Gå till innehåll

Det gör ont i hjärtat

Älskade Carina. Det går mot året nu sedan du tog ditt sista andetag. Du finns i mina tankar varje dag. Du är den första jag tänker på när jag slår upp ögonen på morgonen och du är den sista jag tänker på när jag släcker dom på kvällen. Jag har så svårt att ta in att du inte längre finns bland oss här på jorden. Du var lika gammal som jag är nu när du gick bort. Det känns ofattbart och långt ifrån rättvist.

Sista gången vi pratades vid var veckan innan du dog. Jag sa till dig att hade jag kunnat ta halva din smärta så hade jag gjort det men ditt svar blev: Det hade du inte fått.

Carina. du fattas mig. Det gör ont i hjärtat. Du är så otroligt saknad!

Idag är det tio månader sedan du somnade in och jag känner en sådan stor tomhet inom mig. En pusselbit saknas och det är du <3

57 reaktioner på ”Det gör ont i hjärtat

 1. Lene

  Jag lider med dig och med hennes familj. Livet är inte alltid rättvist. Och så kommer det att förbli. Men det är tyvärr inte mycket vi kan göra åt det.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

  Svara
 2. Marianne Hansen

  Vet en jättegullig tjej som det snart är 1 år sedan hon valde medvetet tog sitt liv. Men det var många i hennes kompiskara som hade samlat ihop så självaste Ken Ring var i lilla Växjö och sjöng i kyrkan när hon begravdes. Så vacker begravning.

  Svara
   1. Marianne Hansen

    Och sorgen går aldrig över, den mattas med tiden som går. Min kära pappa gick bort alldeles för ung bara 55 år gammal. Och jag själv är två år yngre idag, men jag sörjer nåt så ini bombensefter han än idag.

    Svara
 3. Evelina

  Beklagar sorgen❤️ Jobbigt att förlora någon som är så nära ändå. Livet är ibland så orättsvist. Dom bästa personerna lämnar ibland oss. Hoppas verkligen du klarar av det även om det är jobbigt. Du får försöka att hålla huvudet högt även om det är as jobbigt. Håller verkligen tummarna att du klarar av det fast det är jobbigt.

  Svara
 4. Yela

  Jag beklagar verkligen sorgen vännen❤️ Förklarade min farfar i år och de är så tungt när någon nära en går bort, speciellt i ung ålder. Skickar dig en massa Styrkekramar!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.