web analytics
Gå till innehåll

Det händer så mycket

När jag gick i skolan så var det många som fuskade för att få bättre poäng på sina prov. Jag var faktiskt en av dom. Ja jag skäms för att berätta det, men jag är ärlig i alla fall. Det hände dock bara en gång men ändå. Det hände. Jag ska även berätta att det hjälpte inte ett dugg för det svar som jag fick av min vän var fel. Hade jag skrivit det jag själv trodde att det var så hade jag fått rätt. Därför fuskade jag aldrig mer. Det var inte lönt.

Har ni varit med om att elever fuskar till sig sämre betyg? Det har inte jag. Jo nu i kväll när jag surfade in på GP och läste om en kille som sa att han hade sämre betyg än vad han hade. Helt otroligt att bara kunna komma på tanken att göra så.

Kan det ha varit som så att den killen gick i skolan för en annan elevs räkning?

Hector ”Macho” Camacho är  hjärndöd stod det i aftonbladet. Så hemskt. Jag kommer ihåg en film som jag såg för flera år sedan. Det var en kvinna som var ute och gick. Hon skulle gå över ett övergångsställe och blev överkörd. Hon kom till sjukhuset där de senare kom fram till att hon var hjärndöd.

I en annan del av landet så dog en annan kvinna och hon hamnade på samma sjukhus som den andra kvinnan. Hennes hjärna var för övrigt frisk. Då tog dom hennes hjärna och satte den i den andra kvinnan. Den andra kvinnan skulle aldrig ha överlevt ändå men nu kunde de rädda ett liv i alla fall.

Den första kvinnan kände inte igen sina barn eller make utan hon blev helt plötsligt den andra kvinnan och ville hem till sin familj där, men de kände ju inte henne. Hon var samma person som de kände men med ett annat yttre. När jag såg den filmen så vet jag att jag ställde frågan då: Kan man verkligen donera en hjärna? Jag har inte fått något svar på den frågan men jag tror att det är rätt så svårt.

Hur som helst så gick det inte att rädda den forna mästaren. Jag hoppas inte att han kände för mycket innan han somnade in för gott.

R.I.P

Det händer alltid en del här i världen. Jag var ute efter en tidning som heter Brott. Först hette den Misstänkt men ändrade namn till Brott. Den finns inte att få tag på idag, men den behövs egentligen inte för det räcker att man läser kvällsposten eller en vanlig dagstidning. Det händer alltid något tragiskt och det är bara att hoppas på att det finns en mening med det. Jag har dock svårt för att finna det.

Nu sk ajag mysa med min familj. I morgon åker jag iväg och är borta några dagar. Det ska bli roligt samtidigt som jag kommer sakna familjen här, men vi ses ju snart igen.

Ni får ha en fin helg!

Ps: Missa inte min tävling där ni kan vinna ett valfritt Iphone skal av ett värde på 400 kr.
Tävla här. 

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: