web analytics
Gå till innehåll

Det har varit mycket Kalmar ;-)

Ljuva helg. Veckan som har gått har gått fort, men det brukar den göra nu för tiden. Häromdagen så var vi i Kalmar med Hampus. Han skulle kolla sin syn då han skelar med det ena ögat. Han var lite översynt men som det ser ut nu så behövde han inga glasögon eller lapp, så det var ju skönt. Hon ville dock att han skulle komma tillbaka om ett halvår. Var det ingen förändring så skulle vi avvakta igen, men sker det en förändring så fick dom göra något. Jag hoppas han slipper glasögon.

Han var superduktig för han fick droppar i ögonen så att musklerna skulle bli avslappnade. Han såg lite suddigt resten av dagen, men det gick det med. Han fick ett litet klistermärke som barn brukar få.

Här väntar han på att vi ska gå in till sjukhuset

En glad liten kille

Visst är han söt i sina coola glasögon? 🙂

Här ligger han så fint och väntar på att ögondropparna ska verka

Idag var jag inne i Kalmar igen fast denna gången var det med min femtonåriga dotter. Det blev lite kvalitetstid med henne med. Roligt. Hon skulle röntga sitt knä då hon får så ont i det ibland. Det gick bra. Vi kom dit och kom till och med in till röntgen tidigare. Det såg lovande ut att få komma därifrån rätt så fort. Skenet bedrog. Vi fick vänta i en timme för att få höra att vi kunde gå hem. Där såg man den ena efter den andra gå iväg och de som gick var dom som kom in efter oss.

Vi var ju tvungna att få i oss lite mat för vi var hungriga. Vi tog en promenad till Zorbas restaurang. En jättefin buffé bjuder de på. Ja bjuder och bjuder, man får betala 95 kr för maten men det är det värt. Den är så god och de har en del att välja mellan. Jag kände mig rätt så mätt efteråt.

Vi gick sedan till stationen och tog bussen hem. Vi åkte i förmiddags och kom inte hem förrän vid 16 tiden. Det tar sin lilla tid att åka in till Kalmar.

Ikväll har vi lite mys i soffan men det är snart dags att gå och lägga sig för i morgon blir det att åka och shoppa hela dagen 🙂 Ha en fin kväll mina fina vänner och sköt om er!

Vacker utsikt i Kalmar
Stéphanie äter
Maria studerar in maten 🙂
Här huggs det i 😉
Så här god såg maten ut. Den var lika god med.
God efterrätt som jag faktiskt stod över. att den var god fick jag veta av Maria. Stéphanie tog bara vaniljesåsen haha.

Intressant?

1 reaktion på ”Det har varit mycket Kalmar ;-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: