web analytics
Gå till innehåll

Det hjälpte inte att vara vit

Den stackars älgtjuren i Norge blev bara 6 år. Han hade klarat sig i flera år men det var på grund av hans färg. Han var albino och Norges stolthet. En dansk kommer dit och dödar älgen med stolthet. Norges befolkning är inte glada med andra ord.

En vit älg har jag aldrig sett faktiskt. Finns det många av dom eller var detta en av de få? Dansken verkar inte ha något dåligt samvete heller och det kan ju kännas lite taskigt mot Norge. Ja ja. Så är det när grannländerna kommer ihop sig.

Idag blåser det som attans ute så jag bestämde mig för att hålla småpojkarna hemma. Vi har legat och myst hela förmiddagen nästan. Man får passa på medan tiden finns. Snart är de stora och vill inte kramas för att det är pinsamt. När Fredrik kommer hem på lunch ska vi titta på en bäddsoffa som är planerad att ha i de stora pojkarnas rum. Den tar mindre plats samt så kan de även sitta i den när de har kompisar hemma. Färgen är dock inte så rolig. Den är gul och den riktigt lyser i ögonen men samtidigt så ser den rätt så fin ut. Det går att köpa överdrag till soffan så det blir nog det längre fram. Om nu inte barnen vill ha den gul 😉

Jag satt tidigare och tittade i jultidningarna. Den ena tidningen säljer Camilla Läckbergs nya roman Änglamakerskan. Den sattes direkt upp på julklappslistan bland önskningar. Jag har läst flera av Camillas böcker och hon skriver så bra. Jag blev speciellt förtjust i Tyskungen. Den var den första boken som jag läste av Camilla Läckberg och jag fastnade för hennes sätt att formulera sig och hennes sätt att skriva.

Nu blir det lite kaffe och sedan måste jag göra lite nytta. Ha en fin dag!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

3 reaktioner på ”Det hjälpte inte att vara vit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: