Gå till innehåll

Det hjälpte inte med en andra chans

Det är andra dagen denna veckan och jag har Hampus hemma...idag med. Han fick feber i söndags och mådde dåligt. Illamående, trött och hängig. Han sov mestadels den dagen. Han fick bli hemma igår från skolan. Han började känna sig lite piggare ju längre fram på dagen vi kom. Idag mår han bra men han fick vara hemma idag med för säkerhets skull. Magsjuka är inget att leka med. Själv mådde jag inte så bra i söndags. Ingen feber men även jag var illamående. Igår mådde jag lite bättre men idag har jag frusit lite och sovit bort några timmar. Jag är trött och hängig men känner inget illamående nu tack och lov.

Snön har kommit till Borgholm. Den kom i helgen den med. Allt kom med snön kan man säga. Den ligger fortfarande kvar på marken. Tar väl ett tag nu innan den försvinner. I morse var det halt på vägen. Jag sa häromdagen att nu var vårmånaden här. Två timmar senare så snöade det. Ja det var den våren det. Men den kommer snart hoppas jag.

Det närmar sig final i Melodifestivalen. Jag vet vem jag ska heja på. Nu tror jag inte att han kommer gå vidare men jag hoppas på det! Han har ingen chans i Eurovision Song Contest men det gör ingenting! Har ni sett på deltävlingarna?...och andra chansen? Jag har suttit som klistrad framför TV:N. jag älskar tävlingar och speciellt när det har med musik att göra. Som vi alla vet så kan det skrälla till det ordentligt och det gjorde det väl delvis detta året med. Loreen gick vidare till andra chansen men sedan blev det stop. Jag var helt säker på att hon skulle gå direkt vidare till final men det gjorde hon inte. Hon kom som sagt inte ens till final via andra chansen. En skräll med andra ord.

Jag gillade hennes nummer men jag kunde inte låta bli att tänka att varför ställa upp i år när hon redan har vunnit hela skiten en gång tidigare? Man kan ju bara gå neråt och förlora när man väl har vunnit allt. Men hon gjorde sitt val och resultatet blev förlorande.

Det ska bli roligt att se på finalen. Se vem som kommer gå vidare!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: