web analytics
Gå till innehåll

Det kostar inte att le

Jag är kanske inte den mest sociala människan som finns men jag kan i alla fall le mot människor. Speciellt i mitt arbete.

Jag Benjamin och Shane gick till Dollarstore. I kassan stod en ung kille. Framför mig gick en kille fram och la upp sina varor. Han sa hej till han i kassan men fick inget svar. Det enda han sa var priset kunden skulle betala. Kunden sa tack men kassören tittade inte ens på honom.

Jag går fram och säger hej. Får inget svar. -Det kostar inget och le säger jag. - Vad sa du? Han tittar frågande på mig. - Det kostar inget och le till sina kunder säger jag igen. Han tittar ner, säger summan o jag betalar. Efter mig så är det Benjamins tur. Då försäkte kassören le lite åt honom i alla fall.

Det är inte första gången som han satt i kassan och tittade ner utan att hälsa, eller att vara trevlig. Visst kan man vara trött och kanske inte orkar le och vara trevlig i en kassa men då ska dom inte jobba där dom möter folk. Jag är som sagt inte den mest sociala människan som finns men när jag jobbade inom vården så var jag trevlig mot dom äldre. När jag kom in i deras hem så log jag mot dom, visade dom respekt.

Ja...vi är alla olika. Men det ska bli roligt o se hur han gör nästa gång 😊

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: