web analytics
Gå till innehåll

Det kunde varit värre

Vaknade i morse med värk i kroppen. Som vanligt. Men idag var det bättre än andra mornar. Men det är oftast alltid värst på kvällen. Då jag ibland får dra mig upp med hjälp av pojkarnas säng. Att ha fibromyalgi är inget jag önskar min värsta fiende. Det går inte en dag som jag har värk i min kropp. Men idag känns det ändå rätt så bra. Än så länge ska jag kanske tillägga för det kan snabbt ändras.

Man får vara glad för de stunder då det känns bättre. Det finns alltid andra som har det värre så man ska vara glad att man ändå mår så bra man gör.

Idag har jag två barn hemma. Beatrice vaknade med en ond mage och Pontus vaknade med huvudvärk. Han låter lite förkyld. Igår så satt han bara i stolen och såg hängig ut. Vid middagen när vi andra satt med shorts och linne så gick han och hämtade en långärmad tröja. Stackaren. Hoppas han mår lite bättre framåt dagen.

Igår så lekte Nellie i trädgården. Hon och farfar lekte kurragömma. Fredrik räknade och Nellie gömde sig. Sedan så letade Fredrik efter henne. Hon tyckte det var så rolgit att leka med farfar.

Sjubarnsmamman

Jag har lite att göra här hemma. Ska plocka undan lite och få undan tvätten. Det blir en hel del tvätt när vi är så många. Men det är skönt nu när man kan hänga ut tvätten. Halva jobbet blir gjort med en enda gång då jag viker tvätten när jag tar ner det från linan. Sen är det bara att sortera plaggen i högar sedan är det i stort sett klart.

Det ser ut att bli fint väder även idag. Dock så är det inte lika varmt som det var igår vid denna tiden men det är skönt med sådana här dagar med. Speciellt efter alla dessa soliga dagar där temperaturen har legat på över 22 grader.

Vad ska ni hitta på med idag då? Har ni några planer eller tar ni dagen som den kommer?

12 reaktioner på ”Det kunde varit värre

 1. Petra

  Jag vet precis hur du har det vännen. Men den värsta tiden för mig är morgonen. Och jag hatar när värken bara vänder på 1 timme. Från att må bra o göra roliga saker till att bara va o va jäkla irriterad över det onda. Men andra kan ha det sämre ett leende gör alltid dagen bättre. Mys nu med barns o skit i allt som inte behöver göras 😊 kram på dig

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Ja det kan vända väldigt snabbt. Jag är glad för de stunder jag får. Kram 😊

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: