web analytics
Gå till innehåll

Det måste vara fel någonstans

Det finns husägare som bara tänker på status. Den status som ögat först ser och då menar jag naturligtvis saker och ting som finns utanför huset. Det man först ser när man går förbi. Det ska vara vackert och pråligt. Hur det ser ut invändigt i bostaden är inte så noga. 

Om ett bolag har mögel och fukt invändigt i huset eller lägenheterna då väljer man väl för 17 inte att lägga 6 miljoner kronor på prydnader i stället för renovering? Då är det fel någonstans. Ett stort fel och helt enkelt IQ-befriat! Tur man inte bor under det bolaget!

Har inte hunnit sitta här så mycket så bloggandet har varit vilande lite. Har inte varit helt sugen på att skriva heller. Ibland blir det så. Helgen har flytit på. Stora sonen har varit hemma och är fortfarande men han åker senare idag. Vi har haft en mysig helg. I går hjälptes vi åt o göra kroppkakor och min svärmor och hennes bror kom hit på middag. De blev väldigt nöjda och det var roligt det. Det blev en del kroppkakor. Närmare bestämt 98 st. Lika bra o göra ett gäng när man ändå gör det. Det tar ju sin lilla tid och då är det liak bra o göra när man ändå gör dom. Idag blir det stekta kroppkakor iaf 😉

Jag har o göra sen. Jag måste vika tvätt. Har ju inte gjort det under hela helgen så jag får ta igen det när sonen har åkt iväg. Vad ska ni göra idag då?

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: