web analytics
Gå till innehåll

Det råder kaos

Det ska råda kyla och snöoväder över hela landet. Jag gnäller för våra -10. Tänk dom som har -48!!! Stackars människor. Denna snö skulle ha kommit i december kan jag ju tycka. Den hade inte alls behövt att komma nu. Dessutom så snöade det rejält på min 40-årsdag. Jag som inte gillar snö. Någon där uppe gillar inte mig. Jag är helt säker på det!

Här har vi fått en hel del snö med. Barnen är glada och lyckliga och det är huvudsaken. Min halls er ut som ett bombnedslag bara och inte blir det bättre med alla stövlar och vinterkläder som ska hänga där. Barnen är ute och kommer in och helt plötsligt så har jag ett berg av snö i hallen. Behöver jag säga att jag längtar till våren?!

Idag blir det vikning av tvätt här hemma. Sedan blir det den vanliga dagordningen när det är helg. Det ska plockas och donas samt dammsugas och torka golv. Önskar er alla en fin helg.

Intressant?

2 reaktioner på ”Det råder kaos

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: