web analytics
Gå till innehåll

Det ska vara en Harley Davidson

Det är vår och man ser allt fler motorcyklister ute på vägarna. Jag älskar motorcyklar men skulle aldrig själv våga köra en. När jag var barn så hade vi en granne vars pojkvän hade en motorcykel. Vi barn stod länge och väl och studerade denna maskin. Han körde några varv med några av mina kompisar men själv vågade jag aldrig. Jag hade nog inte fått av mina föräldrar ändå.

På somrarna ser man ofta motorcyklar på vägarna. När man ser dom komma så vet man att det är sommar. Tänk alla motorcykelgäng som lever på vägarna. Det måste gå åt en hel del reservdelar till dom. Ju mer dom används ju mer slits dom naturligtvis.

Jag hade inget för mig så jag surfade runt på internet och hamnade på MTL Custom Motorbikes. De har en hel del reservdelar till flera märken som till exempel Honda, Suzuki, Harley Davidson. Just den sistnämnda är ju min favorit. Det finns många snygga av dom. Skulle jag haft motorcykel så hade jag haft en Harley Davidson.

Vad tycker du om motorcyklar? Vilken är din favorit?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: