web analytics
Gå till innehåll

Det som göms i snö

Carin Gerhardsen är en svensk deckarförfattare som skrev sin första bok 1992 men den stora framgången kom aldrig så hon fortsatte sitt arbete som IT-konsult men 2008 så kom den första boken som blev känd som Hammarbyserien. Dessa böcker kretsar kring ett antal poliser som leds av Conny Sjöberg, en kriminalkommissarie som arbetar på Hammarby polisstationen på Södermalm. Hammarbyserien har sålts i mer än tre miljoner exemplar och priserna har haglat.

Denna boken: Det som göms i snö är ingen bok i den serien utan är en helt annan fristående roman som är den senaste ut av Carin Gerhardsen. Denna är en psykilogisk triller som förenar ett gäng människor i en och samma händelse utan att de vet om det själva.

Det som göms i snö

  • Författare: Svenska
  • Språk: Svenska
  • Utgiven:2018-09
  • Formgivare: Niklas Lindblad
  • Förlag: Bookmark Förlag
  • Upplaga: 
  • Antal sidor: 365
  • Vikt: 548 gram
  • ISBN: 9789188745057

 

 

 

Bokens handling

En ung kvinna får lift av en man som hon ej känner. Ett kärlekspar som är otrogna sätter sig i en bil och kör iväg. En okänd man kör alldeles för fort på vägen. Dessa människor möts på ett eller annat sätt i ett möte. Alla dessa människor kör förbi samma ravin där en man kör av vägen. Alla finns där men bara en är skyldig till olyckan. Det är bara en av dessa som har lämnat en person till att dö. Ingen av dessa människor känner varandra men deras vägar kommer att korsas ännu en gång. Ingen av dessa vet hur allt har gått till men en av dom vet tillräckligt för att sanningen ska komma fram.

Mitt omdöme

Jag älskar ju att läsa deckare och är det dessutom en psykologisk triller så sitter jag oftast uppslukad av boken om den är bra. Vilket denna boken var. Den var mycket intressant och slutet blev inte som jag trodde att den skulle vara. Det blev en vändning som jag inte kunde förutse. En aning hade jag men jag var absolut inte säker. Boken är lättläst och det är lätt att ta in både miljöer och karaktärer. Denna boken rekommenderar jag varmt!

Boken finns att köpas på adlibris, bokus och cdon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: