web analytics
Gå till innehåll

Det som har varit…det har varit

Dagarna springer iväg Det har gått en vecka sedan vi tog långturen upp och lämnade stora sonen. Saknar honom. Det gör vi alla. Ska skicka iväg alla papper som måste godkännas så att vi kan träffas. Längtar tills den dagen kommer.

Jag tror att det blir bra för honom. Han kommer ut som en ny man men frågan är om alla låter honom känna det så med när han väl kommer ut. Folk är väldigt bra på att döma andra människor. Vi försöker tänka att det som har varit et har varit. Nu blickar vi framåt.

Nu tänker kanske en del att det gör ju inte jag med tanke på att jag i min blogg ibland skriver om sådant som har varit. Men det är mitt sätt att bearbeta. Jag skriver av mig och får ur mig mina tankar och funderingar. Det är rätt så skönt att få göra det ibland.

Vi har haft två tuffa år här hemma om man blickar tillbaka. För två år sedan så var min äldsta dotter sjuk i ett års tid. Hon svimmade och var sjukskriven ett helt år i stort sett. Vi var ofta på vårdcentralen eller sjukhuset. Nu är hon bättre. Förra året så började året med inbrott i bilen och sedan så blev vi oväns med Fredriks mamma. Det hela slutade med att vi blev utslängda från huset som egentligen är Fredriks från grunden.

Men vi bor kvar. Vi har fortfarande ingen kontakt med Fredriks mamma. Hennes barnbarn fyllde år i Januari och Mars men det kom ingen gratulation därifrån till barnen.

Snart är det påsklov. TIden går verkligen fort. Det var inte så längesedan som de hade sportlov. Jag hoppas på fint väder så vi kan vara ute mer. Det kan bli sköna dagar bara det inte blåser och regnar.

Saknar min bästa vän. Skulle vilja ringa henne och bara höra hennes röst. Vissa dagar så glömmer man bort att hon inte finns mer utan då tar man telefonen och tänker att det här ska jag berätta för Carina. Sedan slår det mig att det går ju inte. Det har gått två månader sedan hon dog och det är fortfarande som ett öppet sår i mitt hjärta.

Älskar dig min bästa vän! Du var speciell. Du var unik. Jag var stolt som fick kalla dig för min vän. Vi delade mycket tillsammans. Du är/var beundransvärd. Puss och kram <3 

Carina och jag 2015

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe sedan blir det att plocka lite här hemma. Ha det gott!

4 reaktioner på ”Det som har varit…det har varit

 1. Namn

  Gode Gud! Du säger så mycket skit. Du var det stora bidraget till att din mans företag gick omkull. Hanns mamma köpte huset för att sonen inte skulle bli av med det. Jag skulle aldrig ha gjort det då huset är fullständigt förstört. Vet inte i vilken bubbla du lever i men det är dags att vakna.

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Hahahahaha....vilken planet kommer du ifrån? Mitt fel för att min mans företag gick i konkurs? Hahaha...är det någon som snackar skit så är det ju du. Du vet inte ens vad du talar om.
   Ett konstanterande: Du behöver inte fejka en ny mejladress. Bara en massa onödigt arbete för jag vet vem du är i alla fall. Men att du bara orkar göra det säger ju en del om dig. Du har för mycket fritid.
   Sen förstår jag inte varför du hänger upp dig på om huset Jag skrev att det var Fredriks från grunden! Vilket det var eller hur??? Vi betalar lånen. Står för alla vitvaror i huset.
   Hmmm...är huset fullstndigt förstört??? Hur kan du veta i vilket skick huset är i? Kan du se det ända från Högsby???
   Nej du...jag tror inte det. Du vet inte ett skit om hur huset ser ut. Du har inte varit här under dessa åren jag har bott här och det är 13 år nu snart. Du måste tro du är född med röntgensyn. Så fruktansvärt patetisk du är!

   Svara
 2. Pingback: Vilken patetisk människa du är Kristina – Sjubarnsmamman

 3. Pingback: Jag har fått en stalker på halsen – Sjubarnsmamman

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: